2008 m. spalio 26 d., sekmadienis

Start Up Profiliai

Kažkaip užsiciklinau aš čia su tais profiliais :) Nu bet gero per daug nebūna...

Problemėlė atsirado, kai pradėjau naudotis laptopu dviem rėžimais:

  1. Namie, su maitinimu iš tinklo ir neribotu internetu
  2. Ne namie, maitinasi iš baterijos ir Omni Connect internetas (limitas 3 GB per mėnesį)

Pirmu variantu galima naudoti visus resursus, antru pasidaro labai prabangu naudoti p2p tinklus (dėl duomenų srauto), arba daug resursų valgančias programas (dėl baterijos). Na ir tenka tada arba rankiniu būdu paleidinėti viską kas neatsidarė startup'e, arba uždarinėti viską ko nereikia. Sumasčiau, kad būtų gerai turėti 2 variantus programų automatinio paleidimo kartu su Windows. Ilgokai paieškojęs, nemokamo varianto vistik neradau, tai apsistojau ties vienu iš mokamų Custom StartUp (20$, 30 dienų trial)(tiesa prisipažinsiu, kad nepirkau... radau raktus ;)

CustomStartUP

Paleidus programą, susidedam varnas ant visų mums reikalingų programų ir išsaugojam paleisties profilį. Tą galima daryti 2 būdais (geriausia naudoti abu):

SU backupPadaryti atsarginę konfigūracijos kopiją. Šiuo atveju nustatymus galima susigrąžinti bet kada... t.y. perinstaliavus programą ar net po format C (jeigu po to viskas susideda į tas pačias vietas)




quick su manager

Sukurti greito paleidimo profilį. Tada norint pasirinkti viena iš profilių, užtenka pažymėti norimą, išsaugoti ir perkrauti kompiuterį

Palikite savo komentarą. Ačiū

Rašyti komentarą

egi2ks © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO